GOED BEZIG!

Je hebt de kortingscode in Augmented Reality gevonden!
Het is deze maand de Internationale Dag van het Kinderboek. Dat was best even schrikken in AR! Voor de maand april krijgen alle kinderen van ons (voor jezelf of een ander) GRATIS een bosje bloemen van Ed Boeketterie aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam!

Ja dat is nog eens een leuke actie! Enige dat je hoeft te doen is een screenshot maken van de code die tevoorschijn komt als je de scheurkalender pagina scant van 2 april 2022. Geen kind? Iedereen is en blijft toch een kind!

Je vindt de code op een schatkaart, links van de schatkist! Makkelijker kan niet! Op de foto’s hieronder zie je waar je de code vindt.

De actie is de hele maand april geldig. Je hoeft dus niet meteen naar de Nieuwe Binnenweg te scheuren.

Wie is Ed Boeketterie?

Voor veel Rotterdammers een zeer bekende bloemenwinkel midden in het centrum van Rotterdam.

Allerlei soorten bloemen of bloemstukken verkopen ze. Geen tijd of zin om ze te halen. Voor 14u besteld? Dan bezorgt Boeketterie ze dezelfde dag nog!

De bloemenwinkel is ook goed te bereiken vanuit Vlaardingen en Delft. Uiteraard kun je bij Boektterie ook zelf een boeket laten samenstellen. Ook rouwstukken of bruidsboeketten kunnen ze maken.

Adres: Nieuwe Binnenweg 276, Rotterdam
Tel: 010 4765559

TIP: Vergeet niet een screenshot te maken van de code van de schatkist van 2 april! Mocht het nu niet lukken? Niet getreurd! Neem dan de originele pagina van 2 april 2022 mee naar Boeketterie.

De schatkist van volgende maand kun je al wel vast bekijken, maar is nog dicht, dus geen idee waarmee we je dan gaan trakteren! Even geduld nog daarop!

Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×