Door het coronavirus en de maatregelen die daarbij horen is het bezoek van attracties, museums, events en andere populaire locaties behoorlijk veranderd. Waar je vroeger zo vrijblijvend naar toe kon, is dat nu wel anders.

Al voor de coronacrisis waren we bij MUST SEE bezig met verantwoord toerisme. Kijk maar naar Amsterdam. Het was daar gewoon te druk, net als veel andere wereldsteden en dus moest er time / crowd control management worden ingezet. We hebben daarom een aantal technologiën ontwikkeld en onlangs aangepast zodat de 1,5 meter samenleving gehanteerd kan worden.

  • Online reserveringssysteem
  • Grip op drukte
  • Push berichten bij veiligheid issues

Houd grip op drukte
met ons unieke reserveringssyteem

Sommige musea, attracties en andere unieke plaatsen kunnen al snel te druk worden. Door bezoekers te reguleren doormiddel van een online ticket reserveringssysteem spreid je de drukte. Wij zijn flexibel en snel en bouwen graag op maat gemaakte systemen.

We zijn zeer gespecialiseerd in api systemen, zodat uw ticketsysteem online gekoppeld kan worden aan andere (weder)verkopers.

Heeft u al een ticketsysteem? Maar nog niet met een time-slot? Ook dat kunnen we voor u aanpassen!

Stuur op ongewenste drukte
en houd grip met onze heat mapping

Doormiddel van unieke technieken achter het MUST SEE systeem gecombineerd met bestaande api systemen kunnen we zeer nauwkeurig monitoren waar het te druk is óf wordt!

Na een kleine installatie met bluetooth apparatuur kunnen we zeer eenvoudig monitoren waar het te druk wordt. Bezoekers kunnen zelf dan in de app zien waar het te druk is en dit gebied vermijden.

Als beheerder van dit systeem kun je ook op drukte sturen. Graag leggen we u uit hoe dit systeem voor u zou kunnen werken.

Stuur bezoekers (push) berichten voor
informatie of betere spreiding

Bezoekers bepalen liefst zelf waar ze naar toe gaan en niet iedereen houdt continu zijn telefoon in zijn hand om te zien waar het rustig is. Daarom hebben we ook een push berichten functie in onze app zitten.

Wordt het te druk en je bent een risicodoelgroep of wil überhaupt niet in drukte terecht komen? Laat de app je dan op tijd een bericht sturen en zie exact waar het rustig is. Door ons unieke algoritme zorgt het ervoor dat niet iedereen direct naar deze rustige plek wordt gestuurd anders zou het hier ook weer te druk worden.

Vooral voor evenementen, maar ook voor grote attractieparken ideaal om in te zetten bij toenemende drukte binnen het terrein. Ook voor binnensteden kan dit een ideale oplossing zijn voor betere spreiding.

Andere projecten:

  • All
  • MUST SEE Antwerpen (0)
  • MUST SEE B.V. (9)
  • MUST SEE Maastricht (2)
  • MUST SEE Rotterdam (5)
Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×