Iedereen heeft tegenwoordig een mobieltje bij zich en er komen ook steeds meer Augmented Reality brillen / lenzen op de markt waardoor onze hele wereld een stuk makkelijker gaat worden!

Met Augmented Reality gebruik je de camera van je mobiel, laptop, of in je bril waardoor je kijkt en in dat beeld wordt iets geprojecteerd. Niet iets op de voorgrond, maar daadwerkelijk in perspectief op de grond of in de lucht waardoor het lijkt alsof het object er daadwerkelijk is!

  • PRIMEUR: Augmented Reality navigatie
  • Verlevendigen van museums
  • Augmented Reality shows

PRIMEUR: laat je navigeren door
Augmented Reality

Als eerste bedrijf ter wereld mochten wij volledige Augmented Reality navigatie lanceren! Nog eerder dan Google dus! Kijk om je heen en volg onze vogel Mussie naar je bestemming.

Wereldprimeur
Door innovatieve technieken kan onze vogel Mussie netjes vliegen over de voetpaden naar leuke hotspots in steden. Loop je even niet? Stoplicht? Dan stopt de vogel met vliegen en gaat even op de grond zitten, wachtend totdat jij weer verder gaat lopen.

Techniek delen
Wat we maken delen we graag met iedereen. Dus wat dacht je van een AR speurtocht door een attractiepark, stad, park of natuurgebied. We maakten hier al onlangs een app mee: de Fred app ( speurtocht voor kinderen met AR ; zie projecten)

Verlevendig je museum
of locatie met
augmented reality

De mogelijkheden hierin zijn oneindig! Laat schilderijen zien die normaal in het depot staan. Of laat juist dingen zien die je met het blote oog niet kunt zien, omdat het achter een muur zit of onder de grond.

Soms kunnen het ook gewoon tekstwolken zijn of video’s die tevoorschijn komen op je mobiel. Waarbij je vroeger moest werken met QR-codes om de augmented reality te activeren, tegenwoordig herkent je mobiel bepaalde locaties en weet precies wat er getoond moet worden.

Of denk aan dieren die zijn uitgestorven, of die je juist wilt laten bewegen om te laten zien hoe ze bijvoorbeeld jagen.

Augmented Reality
tv shows

Steeds vaker zie je in tv-programma’s decorstukken digitaal worden toegevoegd. Veel mensen zijn bekend met het greenscreen, maar dit gaat nog een stapje verder. Het wordt een levendig 3D object waar je dan ook omheen kan lopen.

Door AR te combineren met camerabeelden kun je bijvoorbeeld vissers achterna laten zitten door een enorme haai. Of denk bijvoorbeeld een enorme draak zoals ze in China door het stadion lieten vliegen.

Het unieke tegenwoordig hieraan is dat het realtime kan. Waarbij je vroeger alleen bij de montage 3D voorwerpen kon laten zien, is dat nu dus rechtstreeks. Ook met je mobieltje kun je bijvoorbeeld met hele groepen een groot 3D object volgen.

Andere projecten:

  • All
  • MUST SEE Antwerpen (0)
  • MUST SEE B.V. (9)
  • MUST SEE Maastricht (2)
  • MUST SEE Rotterdam (5)

V

Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×