Je even helemaal in een andere wereld begeven terwijl je toch nog steeds op dezelfde plek bent. Virtual Reality is niet alleen een ontsnapping aan de werkelijkheid met leuke games, maar kan zakelijk ook erg handig zijn!

VR klinkt nog iets als ingewikkeld en duur, maar dat hoeft het helemaal niet te zijn! Sterker nog, door de nieuwste 360 VR camera’s die wij gebruiken kun je bijvoorbeeld trainingen geven over de hele wereld en zelfs LIVE!

  • LIVE 360 VR videoverbindingen
  • Train in een 'echte' wereld
  • Betere en snelle ervaringen vanwege VR

UNIEK: live 360 graden VR
videoverbindingen

Het is niet altijd mogelijk om je klanten alles te laten zien. Denk bijvoorbeeld aan zeer gesloten fabrieken vanwege de veiligheid. Of zoals nu met de coronamaatregelen bepaalde locaties niet te bezoeken zijn door grote hoeveelheden mensen.

Je kunt een gids met onze apparatuur laten lopen op een locatie en door onze unieke samenwerking met KPN kunnen we deze rechtstreeks live uitzenden.

Met eenvoudige VR headsets ( te koop in onze shop) kun je meteen live meekijken. Het enige dat je hoeft te doen is je mobiel hierin te schuiven. Geen headset? Ook zonder kun je meekijken.

Cursus geven op
locatie met 360 graden video

Op heel veel plaatsen zien we op deze manier Virtual Reality al worden ingezet. In de zorg, luchtvaartsector, transport en sport zie je dat er al veel gebruik wordt gemaakt van VR.

Zo kun je met behulp van de VR bril en hand/been sensoren mensen laten oefenen met praktijkvoorbeelden. Denk bijvoorbeeld ook aan agressie trainingen.

Op dit moment kan dit met de nieuwste technieken ook in combinatie met een trainer ( een echt mens)  die op afstand jou begeleid.

Betere en snellere ervaringen
vanwege Virtual Reality

Tijd is vaak essentieel in alles. Zeker als we mensen een bepaalde ervaring willen meegeven. Dat kan zijn iets heel prettigs als een wandeling door het oerwoud, sporten of bijvoorbeeld autorijden.

Niet iedereen heeft het geld en tijd om ver te reizen. Met VR in combinatie met echte 360 graden videobeelden ervaren mensen in korte tijd jouw unieke beleving. Zo maakte we bijvoorbeeld als eerste ter wereld een volledige Virtual Reality Waterpolo experience!

Andere projecten:

  • All
  • MUST SEE Antwerpen (0)
  • MUST SEE B.V. (9)
  • MUST SEE Maastricht (2)
  • MUST SEE Rotterdam (5)

V

Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×