Reacties AD/Rijnmond:

Geweldig dat MUST SEE het initiatief heeft genomen om toch een kerstboom te regelen voor hét treinstation van Nederland!

Kerstboom Rotterdam met AR+

MUST SEE startte een crowdfundingactie nadat duidelijk werd dat er ineens geen kerstboom zou komen voor Rotterdam Centraal. Sponsor Coolblue was ermee gestopt. Toen MUST SEE alles duidelijk had ontvangen van de Gemeente Rotterdam was er nog minder dan 24 uur over om geld in te zamelen voor de kerstboom.

Want binnen dat tijdsbestek zou Rotterdam de optie verliezen op de laatste mooie grote boom uit Zweden dit jaar die ook nog eens dan kosteloos mee kon op transport van een kerstboom die naar stadhuis Rotterdam ging.

Naast de crowdfundingsactie heeft MUSTSEE een extra inzamelingsactie georganiseerd. Met een game op de mobiel kunnen voorbijgangers van de kerstboom bij Rotterdam Centraal zowel geld inzamelen voor Sophia Kinderziekenhuis, als wel zelf een cadeau ontvangen.

 

Ben jij de beste kadovanger van Rotterdam?
Het spel werkt heel simpel. Rondom de kerstboom zijn cadeautjes te vinden in Augmented Reality, net zoals Pokémon Go. Vind je zoveel mogelijk cadeautjes, dan kun je deze verzilveren voor een gratis glas champagne, glühwein, of een heuse gratis Dudok Johnny Doodle chocolade appeltaartreep.

 

Media aandacht
Dat de kerstboom er toch kwam haalde inclusief alle acties eromheen veel media aandacht:

Nu.nl | Rotterdam krijgt na inzameling toch kerstboom op stationsplein
RTV Rijnmond | Hoera toch een kerstboom! 
Havenloods | Er komt toch een kerstboom bij Rotterdam Centraal
Open Rotterdam | Kerstboomlichtjes bij Rotterdam Centraal gaan aan
AD | Nog eens 5400 euro over voor Sophia Kinderziekenhuis na kerstboomactie

Opdrachtgever:

Foto's

Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×