Reactie app gebruiker:

Hoe leuk, gaaf en handig is de MustSee-app wanneer je in Rotterdam aanklikt waar je staat en meteen de actuele info krijgt van die plek, die je bezoekt. Zelfs voor de Rotterdammers is het interessant.

MUST SEE app

Mis nooit meer de leukste hotspots in steden! Onze reisjournalisten en reisexperts zijn volledig onafhankelijk en schrijven dan ook graag de rauwe waarheid op in de app. 

Geen enkele locatie in de app heeft betaald om erin te komen. Daardoor waarborgen wij volledige journalistieke onafhankelijkheid en kun je er dus volledig op vertrouwen wat er in de app staat over locaties, museums, attracties of leuke restaurants.

Augmented Reality
Veel steden hebben verborgen verhalen. Soms letterlijk onder de grond, of ze zijn niet goed zichtbaar. Je kent vast wel dat gevoel als je mee loopt met een gids en hij/zij verhalen verteld over de stad. Vaak dan gaat een stad pas echt leven voor je. Dat doen wij ook, maar dan met Augmented Reallity. Kijk bijvoorbeeld in geheime gesloten ondergrondse bunkers.

Online ticket systeem
Doormiddel van slimme innovaties kan het systeem achter de app zich razendsnel en zeer eenvoudig aansluiten of allerlei ticket systemen. Zodoende hoef je in Rotterdam alleen maar de MUST SEE app te hebben en je kunt hiermee direct de poortjes openen van de metro of reizen met de bus of tram.

Steeds meer museums en attracties sluiten zich aan bij MUST SEE waardoor gebruikers nog makkelijker een ticket online kunnen kopen of slim een digitaal plekje kunnen reserveren.

Crowd control
Nu met de 1,5 meter samenleving is het voor sommige doelgroepen erg fijn om te weten waar het (te) druk is of juist rustig. Met behulp van de app kun je zien waar dat is. Meer over deze functie vind je op deze pagina.

Nieuw internationaal toeristenplatform

Op diverse locaties in Rotterdam zijn vlak voor de lancering van MUST SEE twee weken lang mysterieuze rood ademende lichten waargenomen.

Begin november werd de atoombunker bij de Kunsthal rood opgelicht, gevolgd door een groot aantal andere locaties. Daarna zijn ook de Erasmusbrug en de Euromast gezamenlijk rood licht gaan ademen.

Het gaat om de lancering van ons nieuwe internationale toeristenplatform MUST SEE. Onze onafhankelijke redactie vindt, beschrijft en beoordeelt MUST SEE-locaties. Die locaties zijn vervolgens met foto’s, video’s, teksten en augmented reality te vinden op onze website en app.

Video lancering:

Opdrachtgever:

Foto's

Menu
×

Waarmee kunnen we u helpen?

×