Hotel manager:

Goed, degelijk en fraai vorm gegeven. Vooral ook dat alle info actueel is en dat je direct een kaartje kan kopen voor allerlei attracties, maar ook het openbaar vervoer is het een enorm pluspunt. Scheelt een hoop tijd voor receptiemedewerkers!

MUST SEE touchscreens

Bijna 80% van alle toeristen/bezoekers gaat redelijk onvoorbereid door de stad op verkenning. Terwijl het grootste gedeelte van deze groep juist graag geïnformeerd zou willen worden door een betrouwbare partij, blijkt uit onderzoek. Denk hierbij aan een VVV, maar ook aan hotellobby’s.

 “Mevrouw, wat moet ik nu echt bezoeken in deze stad?”
Een vraag die dagelijks door veel bezoekers/gasten wordt gesteld aan hotelmedewerkers of taxichauffeurs

Weet u al wat u wilt doen vandaag?
Dat is de beginvraag op het touchscreen van MUST SEE. Daarna vind je op kinderlijk eenvoudige wijze alle informatie die je wilt weten over de stad die bij jou past. (zie video hoe de content werkt)

Afbeelding: touchscreen model tijdens de lancering MUST SEE

CONTENT zorgt voor zeer hoogwaardige service
Op deze touchscreens zijn alle filmpjes, foto’s en info uit de app te zien. Via deze schermen kun je net als in de app tickets bestellen voor museums, attracties, OV en tours. Deze zuil is dus een fysiek contact met de toerist/ stad gebruiker. Betalen kan via NFC, pin en creditcard.

Diverse soorten touchscreens
In de buitenruimte gebruiken we andere touchscreens dan in een hotellobby. Is uw lobby of ontvangstruimte niet groot genoeg voor bovenstaande zuil, dan is er altijd wel een bijpassend formaat te vinden. Zo hebben we ook touchscreens die aan de muur kunnen hangen, of kleine mini tablets voor bijvoorbeeld hotelkamers.

Altijd actueel
Doordat alles online met elkaar is verbonden via het betrouwbare netwerk van onze partner KPN, kunnen alle systemen continu geüpdatet worden (kan elke minuut van de dag). Daarnaast geeft het ook direct inzicht in de interesse van uw gasten. Op het complete systeem rust een patent vastgelegd bij Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.

  Uitleg video touchscreen

  Onderdeel van:

  Foto s

  Menu
  ×

  Waarmee kunnen we u helpen?

  ×