Maikel Coomans

Founder en directeur

Leeftijd: 34
Ervaring: 6 jaar
Specialisatie: innovatie

  Wie is Maikel?

  Ik ben mega enthousiast, creatief en houd enorm van uitdagingen. Zo gaan de bekende ‘beren op de weg’ meestal op de vlucht als ik bezig ben met nieuwe plannen. Vallen is leren opstaan en anders kom je nooit verder. Ik probeer dus graag dingen uit en zeker als het gaat om goede wijnen!

  Ervaring

  MUST SEE is een onderneming waarbij er heel veel moet worden samengewerkt met zowel interne als externe partners. Dat vraagt dus veel ervaring en die ik heb gelukkig jarenlang bij omroepen o.a. NOS, AVRO-TROS en RTV Rijnmond opgedaan.

  Als ik MUST SEE nooit was begonnen en was er vast iets anders ontstaan, mijn drift om alles te willen weten (journalistiek opleiding van oorsprong) en mijn technische kennis en nieuwsgierigheid zorgen er continu voor dat ik alles wil weten van de nieuwste technieken. Lukt dat niet? Dat maken we zelf die nieuwe technieken!

  Dat bedrijven wel eens tegen mij zeggen dat ze graag met mij samenwerken vanwege mij. Dat zie ik als een groot compliment, want het is niet het bedrijf dat goed is of niet, de mensen erachter.

  Over sociaal gesproken? Met mijn eerste bedrijf kreeg ik de meeste klanten vanwege de vele netwerkborrels en avonden uit de wijnbar:) Ik houd gewoon graag van mensen!

  Vaardigheden

  Manager 90%
  Creatief 85%
  Technisch inzicht 98%
  Harde werker 99%
  Menu
  ×

  Waarmee kunnen we u helpen?

  ×